Ulrika

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Ulrika - 10 september 2009 15:18

I början på veckan åkte en tjej i 14 års åldern hem till sin pappa för att överraska honom på hans födelsedag. Denna resa som tjejen behövde göra för att komma hem till honom innebar, buss från Munka Ljungby- Ängelholm, tåg från Ängelholm- Hässleholm. Alla vet ju hur svår det kan vara att få både buss och tåg tider att passa ihop... OK, så här långt! Flickan besöker sin pappa, på kvällen ska hon ta buss, tåg och åter buss hem. Bussen är sen som den ofta brukar vara på många håll, tjejen hinner inte lösa biljett innan hon stiger på tåget för då hade hon missat det. Vid biljettkontrollen berättar flickan som det är att hon inte hann lösa biljett eftersom tåget skulle avgå precis, vad händer då?

Jo, tåget stannar i Perstorp där de sparkar ut den 14 åriga tjejen. Där står hon ensam kvar kl 21.30 på kvällen, utan mobil och kan inte få tag på någon!


Kan man med gott samvete slänga ut en ensam tjej, en kväll och inte bry sig om att ta reda på hur hon ska fixa detta. Flickan ifråga ville lösa biljett på tåget men fick inte...


FY PÅ ER SJ!!

Ovido - Quiz & Flashcards